KONSULENT

Jeg kan tilbyde min ekspertise som en ekstern konsulent, der bidrager med ny viden, ideer og perspektiver.


Ønsker I en midlertidig leder, projektleder eller konsulent, så er jeg klar til at skabe værdi for jeres virksomhed.

KONSULENTYDELSER


Med min dybe og brede baggrund som leder, projektleder og procesleder har jeg en stærk og fleksibel profil som konsulent til at hjælpe med mange opgaver.


Jeg kan tilbyde at arbejde som konsulent med forskellige kontrakt-typer, f.eks. på time basis, i hele uger/måneder eller på en opgave indtil den er færdig.


I nogle tilfælde kan vi endda aftale aflønning i forhold til de opnåede resultater.

  1. Lede et team indtil en nye leder er rekruiteret.
  2. Lede et projekt fra start til slut.
  3. Konsulent der leverer støtte til ledelsen og/eller projektlederen.

De fleste virksomheder ønsker ikke at konjunkturerne og den økonomiske situation skal tvinge dem til at fyre og hyre hele tiden. Hver gang er der enorme omkostninger - både personlige, økonomiske og faglige.


Virksomheden mister viden og kompetence. Samtidig rammes de opsagte personer hårdt og er ikke længere ambassadører for virksomheden. Endeligt er det dyrt at tiltrække, finde, udvælge og optræne nye medarbejdere - man kan oftest ikke få de "gamle" tilbage.


Derfor er det både bedre og mere praktisk med en fast stab og så absorbere svingningerne med ekstern kapacitet og udbygge med ekspert-kompetence i form af konsulenter, vikarer og timelønnede. Faste omkostninger bliver til variable!


EKSEMPLER PÅ KONSULENTYDELSER


LEDER FOR ET IT-TEAM

Lede et IT-team og sikre at medarbejderne er engagerede. Det kunne være en Helpdesk, et back-office team eller lignende. Sørge for at de opgaver, som teamet er ansvarlig for løses. Rapportering på KPIer.


PROJEKTLEDER FOR ET PROJEKT

Starte eller overtage et IT-projekt for at drive det igennem faserne i projektmodellen. Afholde statusmøder løbende med styregruppen. Opfølgning på fremdrift og budget.


LEDER FOR ET INITIATIV

Være den primære drivkraft sammen med ledelsen i at implementere nye processer eller aktiviteter, f.eks. ITIL i IT-afdelingen, LEAN i kontorområdet eller produktion, opstart af Innovation- og Digitaliseringsområde.


KONSULENT MED SPECIALVIDEN

Bidrage med ny viden, f.eks. TLS, produktivitetsprogram, oprette undervisningsafdeling, innovation, digitalisering, Critical Chain projektledelse, m.m.


KONTAKT MIG

Lars Axelsen 

Påkjær 52, Nybøl

6400 Sønderborg


Fastnet: 74 42 40 33

FØLG MIG

SAMARBEJDSPARTNERE

© Copyright 2018. Alle Rettigheder Forbeholdes.